چگونه فضای کاربری ایمیل را در یاهو به حالت قبلی برگردانیم؟

چگونه فضای کاربری ایمیل را در یاهو به حالت قبلی برگردانیم؟

نوشته شده توسط: افشین طهرانی , منتشر شده در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ , بازدید: ۴۲۹ چگونه فضای کاربری ایمیل را در یاهو به حالت قبلی برگردانیم؟

همانند بسیاری از سرویس ها و ها، شرکت نیز هر از چند گاهی یک برای سرویس خود عرضه می کند. این ها شامل تغییر و افزونه های جدید می باشد. حال اگر شما مدت زیادی از یک نسخه این سرویس استفاده کرده باشید، شاید این تغییرات کمی گیج کننده و پردرسر باشد. در این صورت شما می توانید با استفاده از یک  میل خود را به نسخه قبلی برگردانید. 

برای انجام این کار ابتدا باید وارد خود در یاهو شوید. حال همانند تصویر زیر باید از طریق آیکون چرخ دنده شکل وارد بخش  شده و گزینه  Viewing email را انتخاب کنید. حال در قسمت باید گزینه Basic را انتخاب کرده و برروی گزینه Save کلیک کنید. حال پس از Refresh شدن صفحه، خواهید دید که فضای کاربری شما در یاهو به حالت قبلی باز خواهد گشت. 

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
ارسال دیدگاه :

عضویت در خبرنامه مربع

برای دریافت خبرنامه پست الکترونیک خود را وارد کنید!

مکانیاب

مکعب را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید...
آپارات تلگرام اینستاگرام گوگل پلاس توییتر
تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به شرکت سازه اینترنتی مکعب می باشد و هرگونه کپی برداری به همراه ذکر منبع بلامانع می باشد..